.

Jag har skrivit på kapitel 10, men är inte klar än! Så ni får nog ett imorgon.

CHAPTER 9. - I THINK.

Rachel's läppar mot mina var en helt underbar känsla, och att hon nyss sa att hon gillade mig gjorde det ännu bättre. Vi avslutade kyssen och satte oss ner på bryggan.
"Rachel?"
"Ja?"
"Vill du gå på en dejt med mig ikväll?" Hon fnissade till.
"Visst, varför inte?"
Jag log stort och kollade in i hennes ögon, jag såg i ögonvrån hur hon rodnade. Vilket fick mig att le större, om det ens gick.
Vi satt och pratade ganska länge, vi pratade om mina små syskon, Jazzy och Jaxon, hon log stort när jag pratade om dem.
"Jag har alltid viljat ha ett småsyskon, men när pappa stack.." Sade hon och när hon nämde sin pappa så rann en tår ner för hennes kind. Jag kramade om henne lätt och hon lutade sitt huvud mot min axel.
"Tack." Viskade hon fram.
"För vad?"
"För att du finns här och lyssnar."
"Det gör jag gärna, och tack själv."
-
Klockan hade blivit ganska mycket och vi var tvungna att åka hem, pågrund av att vi skulle på dejt ikväll.
Vi sade hejdå och jag kysste henne lätt på kinden. Vilket fick henne att rodna, jag log stort mot henne. Hennes ögon glittrade till och jag pressade mina läppar mot hennes i en mjuk kyss, som hon besvarade. Hela min kropp värmdes upp och fjärilarna i magen blev galna. Vi sade hejdå igen och hon gick till sin bil och jag till min, detta kommer bli en underbar kväll.
Jag drog på mig den lila klänningen och pyntade det med smycken, jag drog på mig stilettklackarna och sedan granskade jag mig i spegeln, mitt blonda hår hade jag lockat och det låg naturligt nedför axlarna. Mina läppar med ljusrosa läppglas och en naturlig ögonskugga, och maskara.
Jag slängde en blick mot klockan, Justin skulle vara här när som helst. Jag gick ner för trappan och till hallen där mamma stod.
"Åh, vad fin du är sötnos!"
"Tack mamma." Jag kramade om henne lätt, vi blev avbrytna av en biltuta, jag log stort och öppnade dörren, där Justin stod lutad mot motorhuven, när han såg mig log han stort. Jag sade hejdå till mamma och gick ut, hon stängde dörren efter mig. Jag gick fram till Justin.
"Du ser.. otrolig ut."
"Du är inte så dålig du heller."
Han kysste mig lätt på kinden och öppnade sedan bildörren åt mig och jag hoppade in. Inom kort hoppade han in också.
"Vart ska vi åka?"
"Det får du se." Sade han finurligt.
Jag himlade med ögonen och log smått, han startade radion och Katy Perry - Part Of me, spelades. Jag lutade mig mot fönstret och studerade vägen där vi åkte, solen var påväg ner och det började bli ganska mörkt, men jag kände på mig att detta, kommer bli en bra dejt.

Dem går på en dejt! woopwoop, hur kommer det gå?
Jagvet, kort kapitel! Men jag ville ge er det så snabbt som möjligt och ni kommer KANSKE få ett morgonkapitel, vi får se helt enkelt!
KOMMENTERA FÖR MER IMORGON.



HAPPY BIRTHDAY JAZZY BIEBER.


CHAPTER 8. - Are you still in LA?

"Rachel? Varför ringer du?"
"Förlåt.. stör jag?"
"Nejnej, jag var bara överraskad att du ringde.. du har inte ringt mig tidigare."
"Jag trodde du var arg."
"Nej, jag var bara lite nere i början."
"Okej, är du kvar i LA?"
"Ja, jag är i studion, jobbar på believe."
"Jaså, jag ska nog åka nu."
"Vart ska du?"
"Jag ska till modellstudion, jag har fått jobb som modell."
"Va? Haha, grattis!"
"Tack."
"Rachel? Kan vi ses senare kanske? Vid sjön?"
"Visst, jag slutar om 3 timmar. När slutar du?"
"Om 4."
"Okej, men vi ses då! Måste dra, see you Bieber."
"Hejdå!"
Vi la på och jag gick ut till min bil och körde direkt till studion.
-
3 timmar hade gått och jag hade nyss haft en photoshoot, nu var jag påväg hem. När jag kom hem hoppade jag ut ur bilen samt låste såklart.
Jag gick in i huset och stängde efter mig.
"Hallå? Tina är du här?"
Jag drog av mig skorna.
"Ja! I köket!"
Jag gick in i köket och där stod hon.
"Kan jag få en macka?"
"Javisst sötnos."
Hon fixade i ordning en macka med smör och gurka, jag abslout älskar gurka och det vet hon.
Jag tackade och åt upp den, sedan gick jag upp till mitt rum, plockade fram ett par vita shorts och ett skrikrosa linne och såklart ett par underkläder.
Jag la dem på sängen och gick sedan in i badrummet och drog av mig mina kläder. Det blev en snabbdusch. Jag drog handduken runt min kropp och gick in i mitt rum, jag torkade mig snabbt innan jag drog på mig kläderna och pyntade det med smycken, armband, ringar och ett halsband, ett speciellt. Jag fick det av mormor när hon mådde dåligt, hon var väldigt sjuk. Men hon klarade det, och det tackar jag gud för, jag och mormor var nästan bästavänner, jag kunde berätta allt för henne utan att hon skulle dömma mig. Jag tog min borste och borstade håret och sedan satte jag upp det i en hög toffs, jag sminkade mig lätt, inte för mycket. Jag hatar för mycket smink. Men jag måste ju ha det när jag ska gå på galor, fest eller något.
Jag granskade mig i spegeln och log gillandes, jag slängde en blick mot min lila klocka som hängde på väggen, om några minuter skulle vi träffas vid sjön, ett pirr slank igenom mig kropp när jag tänkte på det. Jag tog min väska och mobil och gick ner till hallen där jag drog på mig skorna och tog tag i mina bilnycklar, jag gick ut och hoppade in i bilen och startade motorn, sedan åkte jag till sjön. Justin's bil stod där, så det betydde att han redan var där, jag hoppade ur bilen och låste den. Jag gick ner till bryggan där Justin satt, han såg så snygg ut, tyst Rachel! Han hörde nog mina fotsteg för att han kollade bakåt och när han såg mig tog ett bländande leende över hans läppar som snabbt smittade av sig till mina. Han reste sig upp och gick fram till mig och drog mig i en underbar mysig kram, jag drog in hans lukt som luktade fantastisk. Utan att tänka lutade jag mig tillbaka och pressade mina läppar mot hans, han blev stel men sedan besvarade han den. Min hand for långsamt mot hans nacke och kyssen växte mer intensivare.
Det kändes som om min mage skulle explodera av fjärilar.
Jag ville aldrig avsluta denna stund, den var fantastisk.
Vi avslutade kyssen för att ta en andningspaus.
Han kollade mig i ögonen.
"Varför kysste du mig?" Viskade han fram.
"Jag gjorde ett stort misstag."
"Va?"
"Jag gjorde ett stort misstag för att jag verkligen gillar dig, jag märkte inte hur mycket jag faktiskt gillade dig."
Han log stort och pressade sina läppar mot mina en passionerad kyss igen, som jag besvarade.

Kapitel, sorry för väntan! Dem kysstes, är dem "Rachtin"?
det ser ut som om det är kort men det är för att texten är liten, så.
kommentera. <3

CHAPTER 7. - I DON'T KNOW.

När han vände sig mot Selena passade jag på att springa iväg, jag fattade inte hur han kunde.. jag trodde faktiskt att han hade slutat bry sig om Sel, och stod på min sida. Men nej, tydligen har han fortfarande känslor för henne. Jag hittade en bänk och satte mig på den, varför fick jag känslor för honom nu? Visst vi hade det bra vid sjön, jag lärde känna honom bättre. Jag suckade och kände hur min mobil började vibrera, jag drog upp mobilen och det lös 'Justin'. Jag suckade och nekade det, han är nog den näst sista jag vill prata med, sen sista är Selena.
Jag satte upp knäna på bänken och lutade mitt huvud mot dem, jag hörde hur någon satte sig på bänken så jag satte mig rakt upp och vände blicken mot.. Justin. Jag suckade högt.
"Vad vill du Justin?" Fräste jag fram, han ryggade smått tillbaka.
"Jag vill prata! Du kan inte hålla på att dissa mig föralltid utan att jag ska få förklara mig!"
"Prata."Sade jag kallt och vände min blick mot backen.
"Jag och Sel gjorde slut, men hon verkade inte inse det. Igår när vi var vid sjön så lärde jag känna dig, och jag kände att mina känslor för dig växte, jag har aldrig fått känslor för en tjej på 3 dagar.."
Han avslutade det han sa och tryckte sina läppar mot mina i en passionerad kyss, som jag besvarade utan att tänka.
Vi avslutade kyssen och kollade in i varandras ögon. Sedan vaknade jag upp ur divalan.
"Va, nej! Vi kan inte kyssas! Vi har känt varandra i 3 dagar."
Han kollade ner i backen och sedan upp på mig igen.
"Varför? Du gillar mig, jag gillar dig. Varför inte bara försöka?"
"Jag kan inte.." Med dem orden reste jag mig upp och började springa mot min bil som stod vid Justin's hus. Jag hoppade in i den och började köra hem.
Två Veckor Senare.
Justin hade fortfarande inte hört av sig, vilket jag kan förstå. Jag nekade honom och gjorde då honom sårad. Men jag kunde inte..
Jag har nu fått ett fotomodel's jobb och har jobbat ganska mycket, men snart får jag ledighet och åker då till Stratford där min mormor och morfar bor.
Jag drog upp mobilen och skrev in Justin's nummer.
Han svarade efter 4 signaler.
"Bieber här." Hans röst fick mig att le, stort.
"Hej Justin, det är Rachel.."

Hon ringer honom! ;o , hur kommer han reagera? woop woop, morgon kapitel. Jag kanske hinner skriva mer, vi får se. Annars får ni ett när jag kommer hem.
Ganska kort kapitel, men ja.
KOMMENTERA BABES, BECAUSE I LOVE IT! <3

CHAPTER 6. - Stupid Papz'.

Mig och Justin?! Jag höjde volymen.
"Rachel Bennett och Justin Bieber sågs vara vid en sjö och hade det bra, dem gosade inte så det är inget täcken på att dem är tillsamman-"
Mer orkade jag inte se så jag stängde av tv, och la mig ner i soffan, jag suckade djupt. Varför?! Ibland skulle jag vilja ha ett normalt liv.
Mig och Justin?! Jag höjde volymen.
"Rachel Bennett och Justin Bieber sågs vara vid en sjö och hade det bra, dem gosade inte så det är inget tecken på att dem är tillsamman-"
Mer orkade jag inte se så jag stängde av tv, och la mig ner i soffan, jag suckade djupt. Varför?! Ibland skulle jag vilja ha ett normalt liv. Jag tog upp min mobil och skickade ett sms till Justin, "Jag är trött på alla papz, snälla döda mig! Vi var på nyheterna och dem tror att vi har något "förhållade" , haha!"
Jag skickade det och satte mig upp, inom kort fick jag ett svar.
"Wtf? Jag såg inga papz där borta, men dem är bra på att gömma sig. Men aja, skulle du vilja hitta på något nu? Typ kolla på film eller något? Det bara att gå in, jag kanske duschar eller något"
Jag knappade in ett svar.
"Yeah sure, det låter bra. Jag kommer till dig om 20 minuter! och okej."
Om jag skulle vara helt ärlig så gillar jag honom lite, det käns som om min mage ska explodera av fjärilar när han rör mig, och när han kollar på mig blir jag knäsvag, vänta. Jag kan inte ha känslor för honom nu, jag har känt honom i 3 dagar.
Jag la ner mobilen i fickan och gick sedan för trappan in till mitt rum, där jag tog min väska och mina raybans. Sedan gick jag ner till hallen och drog på mig skorna och greppade tag om bilnycklarna innan jag gick ut och hoppade in i bilen, sedan började jag åka till Justin.
-
Jag greppade tag i handtaget och gick in, jag stängde efter mig. Jag drog av mig skorna och gick in i vardagsrummet där Selena och Justin satt och kysstes, jag flämtade till vilket fick dem att avsluta kyssen och kolla mot mig.
Jag hade precis skickat ett svar till Rachel och då knackade det på dörren, jag lade ner mobilen i fickan och öppnade dörren där jag möttes av Selena?
image
"Hej Justin, kan jag komma in?"
"Hej, visst.."
Jag flyttade mig lite så hon kunde komma in, hon tog av sig sina skor. Vi gick in till vardagsrummet och satte oss.
"Så? Vad var det du ville?"
Hon drog efter andan innan hon började prata.
"Prata, kolla.. var inte arg. Jag menade inte att lämna Rachel för dig, eller jag menar. Eller du förstår! Jag älskade dig väldigt mycket och att du lämnade mig gjorde mig väldigt väldigt ledsen, och då behövde jag min bästavän jävligt mycket, men hon ville inte veta av mig och då förstod jag vad jag hade gjort mot henne, jag hade lämnat henne bara sådär. Jag vet att jag borde prata med henne om detta, men hon vill inte ens prata med mig och jag kommer gå i taket om jag inte pratar med någon. Jag hoppas du inte är arg på mig." När hon hade sagt dem orden hämtade hon efter andan innan hon pressade sina läppar mot mina i en kyss som jag dumt nog besvarade, vi hörde en flämtning bakom oss och där stod Rachel, fan! Jag hade inte ens några känslor för Selena längre, så vad håller jag på med? Jag hade fått känslor för Rachel, dumt på 3 dagar, men jag kan inte hjälpa det.
Rachel suckade högt innan hon gick ut till hallen och drog på sina skor och gick sedan ut ur huset, hon stängde dörren i en smäll. Jag gav Selena en blick innan jag reste mig upp och sprang efter Rachel.
"Rachel stanna!"
Hon stannade men vände sig inte om.
"Jag trodde du hade gjort slut med henne? Men det var bara en lögn, right?"
"NEJ, hon kom hit och ville prata med mig och sen kysste hon mig och ja, jag kysste henne tillbaka men det betydde inget, för att jag inte har känslor för henne längre!"
Jag hörde en flämtning bakom mig så jag vände mig om och mötte Selena's vattninga ögon, åh nej.
Tårarna började rinna längst henne kinder.
"Selena ja-."
Hon avbröt mig och torkade bort tårarna.
"Det är lugnt Justin, vi gjorde slut.. jag borde gå vidare." Med dem orden vände hon på klacken och jag hörde hur hon snyftade till. Jag suckade smått och vände mig mot Rachel igen, men hon stod inte där. Fan Justin, du har skadat två tjejer idag. Hur lyckas du? Jag måste prata med Rachel.

Ojoj, drama. Stackars Justin, hur kommer detta gå?
Ganska kort kapitel, men ja.
KOMMENTERA. <3

.

Ni fick iallafall 2 kapitel idag så, ja. Men hm, det kommer på söndag. Don't worry.
Kapitel 5 nedanför.

CHAPTER 5. - Im Sorry.

Från Justin Drew Bieber. Jag läste kortet, "Hej Rachel, jag menade verkligen inte att vara dum, jag visste igenting om det med dig, mig och Selena. Och jag hoppas du förstår att jag är hemst ledsen och det var inte meningen att såra dig. Från Justin."
Jag himlade med ögonen och luktade på blommorna som luktade otroligt gott. Jag satte mig vid matbordet och började äta mina flingor som Tina hade ställt fram.
Det kändes surt, allt. Varför var jag den som var tvungen att ta allt skit? Jag älskade Selena, och hon berättade allt för mig. Utom Rachel, varför vet jag inte. Hon kanske skämdes.
Jag åkte till en sjö där jag brukar åka till, det har varit en del av mig här i L.A, om cirka en vecka lämnar jag L.A och åker till Stratford, där jag ska hälsa på mormor och morfar och pappa, plus mina syskon såklart.
Jag hörde ett ljud bakom mig, Rachel? Vad gör hon här?
"Vad gör du är Justin?"
"Vad gör du här?" Hon suckade och gick fram och satte sig bredvid mig.
"Jag brukar alltid gå hit." Sade hon sedan.
Jag nickade som svar.
"Jag med."
"Fick du blommorna?"
"Ja, dem luktade super gott."
Jag log stort åt hennes svar.
"Rachel, jag är jätte ledse-"
Hon avbröt mig.
"Justin, sluta säga förlåt. Jag gjorde fel som tog ut allt på dig. Det är såklart inte ditt fel att hon lämnade mig, det var hennes egna och bara för att ni gör slut så betyder inte det att jag vill ha henne tillbaka som en bästavän, för att jag är rädd, jävligt rädd att hon ska göra samma sak igen."
Jag nickade, och kollade ut över sjön sedan kollade jag på Rachel, hon såg fantastisk ut, sjön speglades i hennes vackra ögon. Justin sluta! Du har känt henne i 2 dagar, sluta.
"Ska vi göra 20 frågors leken?" Frågade jag efter en stunds tystnad.
"Visst."
"Okej, jag börjar."
"Do it, Bieber."
Jag skrattade till.
"Vad föddes du?"
"Stratford. Vilken är din favorit film?"
"The Notebook, din?"
"The Notebook såklart! Vad är det värsta du har gjort?"
"Sagt nej till Dora när hon behövde hjälp."
När jag sa den meningen började hon skratta, riktigt mycket.
"HAHA, wow Justin!" Sade hon sarkastiskt och fortsatte skratta.
"M.in m..ag.e, HAHAH..HAAH!" Skrek hon och fortsatte skratta.
Jag och Justin hade pratat, lärt känna varandra, och skrattat. Han var verkligen en schysst kille och het, äh håll käft Rachel, du har känt killen i 2 dagar, wow. Jag himlade med ögonen åt mina tankar. Vi sade hejdå och jag hoppade in i min bil samt körde hem, mammas bil stod inte på uppfarten så hon var nog någonstans. Jag öppnade dörren och steg in i hallen där jag drog av mig skorna och gick in i vardagsrummet och sjönk ner i soffan. Jag kollade på nyheterna, och mitt hjärta höll på att stanna när jag såg var det var på nyheterna.

Vad är det på nyheterna?! ;o , want more? Tyvärr, jag ska upp tidigt imorgon sen åker jag 9 på morgonen typ, kill me. Men det kommer nog mer på söndag. I love you!
KOMMENTERA.

CHAPTER 4. - It's your fault.

Justin.
"Vad gjorde du mot Sel?" Jag suckade högt.
"Pratade."
"Såg inte ut som det eftersom hon sprang ut gråtandes."
"Vill du veta varför?" Han nickade som svar.
Jag tog tag i hans arm och drog med honom ut.
"Det är faktiskt ditt fel."
"Va? Hur kan det vara mitt fel?"
Jag suckade innan jag fortsatte.
"Innan du och Sel blev tillsammans så var hon och jag bästavänner. Sedan blev hon tillsammans med dig, och då lämnade hon mig och nu när ni har gjort slut så vill hon bli bästavänner igen, men jag behöver ingen bitch som henne, jag är trött på hennes ursäkter."
Han blev helt stum av det jag sa.
"Så, nu vet du varför. Nöjd?"
Jag vände mig om och var påväg att gå in när han tog tag i min arm.
"Nej jag är inte nöjd och jag vet inte direkt vad jag ska säga, men.. jag är ledsen. Jag visste inte ens att hon hade lämnat dig."
"Nej, alla vet ju inte sånt, jag trodde bara att hon hade berättat saker för dig. Har hon berättat mina hemligheter för dig? För att det skulle inte förvåna mig."
Jag drog bort min arm ur hans grepp och gick in igen och försvann i folkmassorna, hoppas han inte ser mig. Jag gick och satte mig vid baren och beställde en redbull. Han gav mig en, wow. Den bartendern var sjukt snygg!
-
Jag hade druckit ganska mycket och jag trängde mig fram igenom folkmassan och sprang ut, och spydde.
"Går det bra?" Jag hoppade till och vände mig snabbt om, Justin. Jag satte handen mot hjärtat.
"Du skrämde mig!"
"Förlåt."
Jag suckade smått och då kände jag att spyan kom tillbaka. Jag vände mig om igen och spydde på samma plats.
"Euw, gå det bra?"
"Ja euw, jag bad dig inte att vara här. Och varför bryr du dig om hur jag mår?"
Han suckade högt.
"Ska du inte bete dig lite bitchigare?"
"Ursäkta?! Hur tror det att det känns när ens bästavän lämnar en för en kille? Hur tror du det skulle känns?"
Jag drog upp min lila iphone 4s, som var speciallgjord åt mig, jag slog in mammas nummer och hon svarade efter några sekunder."
"Clarissa Bennett här."
"Hej mamma, kan du beställa en limo till mig?"
"Javisst älskling, jag gör det på en gång, hejdå!"
"Tack, hejdå."
Jag la på och la ner mobilen i min väska och slängde en blick mot platsen där Justin stod, nej stodde. Han var inte där? Och det är tur, visst jag kanske är hård mot honom. Nej det är du inte Rachel! Han tog din bästavän ifrån dig.
-
Jag satt nu i min limo påväg hem, jag hade dansat och undvikt hela kvällen efter vårat "prat", han hade slängt flera blickar mot mig.
Jag tänker inte ljuga, han ser sjukt bra ut! Men om jag blev tillsammans med honom skulle jag aldrig lämna Taylor och sluta kontakta henne.
Limosinen stannade och dem öppnade dörren åt mig och sträckte fram sin hand. Jag tog tag i den och gick ut.
Jag tackade och gick sedan in i huset, där det var helt mörkt. Jag tände lampan i hallen och drog av mig pumpsen, mina fötter värkte otroligt mycket.
Jag gick upp till mitt rum och in i min wic och drog på mig ett par hotpants och ett linne. Jag gick in i badrummet och tog bort sminket samt borstade tänderna.
Jag gick in i sovrummet igen och la mig ner i sängen.
-
Jag vaknade helt av mig själv, klockan var ganska mycket. Mitt huvud bultade som in i helvete. Jag reste mig upp ur sängen och gick ner med tunga steg. När jag kom in i köket skulle precis Tina säga något men jag hysshade henne. Jag tog en alvedon och la den på tungan och sväljde den med ett glas vatten.
"Rach, som jag skulle säga. Du har fått blommor av någon." Sade Tina sedan.
Jag nickade och gick fram till blommorna som var så vackra. Jag läste på lappen och när jag såg vem det var i från så suckade jag djupt.

Kapitel uppe, ska åka och köpa ett par avslutnings skor senare, så jag kanske hinner skriva innan jag ska åka.
Men ja.. KOMMENTERA.

CHAPTER 3. - KIDS CHOICE AWARDS 2012, PART 2.

Selena Gomez. Jag suckade djupt och högt. Hon märkte mig och vinkade, jag ignorerade henne och vände min blick mot Tay. Jag hade berättat för Tay vad Selena hade gjort och hon var inte direkt glad på Sel, för så gör man inte. Jag berättade nästan allt för Sel sen så lämnar hon mig bara.
Showen började så vi gick och satte oss, jag satt bredvid Taylor och Miley. Miley var väldigt snäll och rolig och ibland konstig, konstig på ett bra sätt.
"KIDS CHOICE AWARDS 2012!" Skrek Will i mikrofonen.
-
Jag stog bakom scenen med Heidi Klum, för att vi skulle ge någon priset. Jag har faktiskt igen aning. Bara det jag var är att det är Favorite Tv actor och Selena är nominerad.
Jag och Heidi gick ut arm i arm för att ha balansen så inte någon av oss skulle halka pågrund av att det låg slime överallt på golvet. Vi ställde oss på våra platser.
"Dem nominerade för Tv actress är." Sa jag i mikrofonen.
Dem visade dem som är nominerade på den stora "duken".
"Och vinnaren är.. Heidi ska du öppna?"
"Nej, det är du."
"Okej."
Jag öppnade det stora kuverten och där var det såklart slime, det sprutade slime i ansiktet, kroppen.
"Selena Gomez!" Ropade Heidi sedan.
I love you like a love song började spelas och Selena kom upp på scenen och tog emot priset som Heidi gav henne och en kram. Jag ville helst inte krama henne, och hon ville inte krama mig pågrund av slimet. TACK SLIME!
Hon hade ett litet tal, och sedan gick hon förbi mig.
"Jag hatar dig." Viskade jag fram.
Hon stelnade till lite men fortsatte gå.
Jag och Heidi fick också gå. Vi gick backstage och dem gav mig en handduk, sedan en svart kort klänning. Jag tackade och gick sedan in i min dressingroom och bytte om. Jag blev omsminkade snabbt sen fick jag gå tillbaka till mitt säte.
Taytay skrattade åt mig.
"Var slimen skön?"
"Misstolk tay, misstolk."
Hon slog till mig smått på armen och började skratta.
Det började dra sig mot sitt slut.
"Och dem som är nominerade för Favorite Male Singer är."
"Vinnaren är.. JUSTIN BIEBER!"
Justin's låt "baby" spelades och han gick upp på scenen och hade ett tal.
Will började prata, och han hade armen om Justins axlar.
"Så, kidsen där hemma har fått rösta vem som ska få bli slimad."
"Vem är det?"
"Det är du!"
Hans min var priceless, jag började skratta, mycket. Han blev helt täckt av slime.
-
Det var nu efterfest och jag hade fett roligt! Som otur så var Selena där och hon kom fram till mig. Jag suckade djupt.
"Vad vill du Sel?"
"Kan vi prata?"
"Jag vill helst inte prata med dig, men okej."
Vi gick in till tjejernas.
"Okej, jag gjorde fel att lämna dig men-"
Jag avbröt henne.
"Nej, sluta! Jag vill inte ha dina ursäkter Sel, jag var en idiot som faktiskt litade på dig. Du lämnade mig för en kille, EN KILLE?! Och det bevisar på att du inte är en bra bästavän, gå tillbaka till din lilla pojkvän. Nej juste, du förlorade honom också." Tårar bildades i hennes ögon, jag hatade att se folk gråta.
"Gråt inte." Sa jag kallt.
Flera tårar lämnade hennes ögon och hon sprang ut ur toan.
Jag suckade och gick ut, jag suckade igen när jag såg vem som stod där.

Ganska kort men, det är iallafall ett kapitel och jag ville ge er ett.
3 kapitel idag, hinner jag med 4 tror ni? Bara om ni kommenterar!
SÅ KOMMENTERA. <3

CHAPTER 3. - KIDS CHOICE AWARDS 2012, PART 1.

Jag slog trött upp ögonen och slängde en blick mot klockan 13.41. VA?! Det betyder att Emma och Rebecca, mina stylister kommer snart. Jag hoppade snabbt upp ur sängen och sprang in i badrummet och drog av mig kläderna och började duscha.
När jag var klar virvade jag en handduk runt min kropp och en i håret som en turban. Jag gick in i min wic och drog på mig den rosa mjukisdressen från VS, som jag köpte igår. Jag tog bort handduken ur håret och ställde mig framför spegeln och började borsta igenom mitt fuktiga blonda hår. Jag satte upp det i en toffs och sedan gick jag ner till köket där Tina stod.
"Godmorgon sömntuta."
"Godmorgon Tina."
Hon gjorde i ordning en macka och juice åt mig. Jag sade ett "tack" och satte mig vid bordet och började äta.
Jag åt upp och drack upp. Jag ställde mig upp och var påväg till mitt rum när det plingade på dörren. Jag vände mig om och gick mot dörren och öppnade. Jag möttes av Emma's och Rebecca's stora leende.
"Hej!" Utbrast dem glatt.
"Hej!" Vi kramades och sedan gick vi in i våran "style rum", där det fanns smink, kläder, skor.
Jag satte mig på en stol och Emma började fixa mitt hår direkt. Rebecca höll på att ta fram klänningen som jag skulle ha.
-
Dem var nu klara med frisyren och sminkningen och såklart klänningen satt på min kropp och ett par pumps. Dem hade gjort ett otroligt jobb med sminkningen, jag såg helt fantastisk ut om jag ska vara ärlig.
"Limosinen kommer om cirka 5 minuter."
Jag nickade som svar och gick ut till vardagsrummet där mamma satt och läste brev. När hon såg mig så blev hennes mun till ett "O"
"Wow, du ser fantastisk ut!"
"Tack." Jag kramade om henne men vi blev avbrytna av en biltuta, Limosinen.
"Jag måste gå nu, vi ses när jag kommer hem."
Hon nickade som svar och lutade sig tillbaka ur kramen.
"Ha så kul gumman, jag kollar på tv:en. Hoppas du inte blir slimead."
Jag skrattade smått.
"Det hoppas jag med."
Jag gick ut till hallen och greppade tag om handtaget och öppnade dörren. Där stod limosinen. Jag gick ut ur huset och stängde efter mig och gick till limon. Dem öppnade dörren åt mig och jag hoppade in och satte mig. Sedan började vi åka mot KCA.
Limon stannade så jag gissar på att vi är frame, och jag hade rätt. För att limodörren öppnades och en räckte sin hand mot mig. Jag tog den och gick ut ur limon. Jag möttes direkt av blixtrar så jag pressade fram ett leende.
Jag gick upp på den orangea mattan och poserade framför alla kameror. Flera intervjuade mig.
"Så Rachel, vem skulle du vilja se slimad?"
"Selena Gomez eller Justin Bieber."
"Varför?"
"För att, det skulle bli kul att se hur någon av dem blir slimad."
Hon skrattade åt mitt svar och nickade.
-
Jag gick in och den första jag såg var Taylor.
"Taytay!"
"Rach, hej!"
"Hej." Vi gick fram till varandra och kramades.
"Vad vacker du är!"
"Tack Tay, du med!"
Vi lutade oss tillbaka efter kramen och då såg jag någon jag helst inte ville se.

Kapitel uppe, det kanske kommer ett till! Jag har skrivit 2 kapitel och är redan på 3dje.
KOMMENTERA, BECAUSE I LOVE IT. <3

Kapitel.

Jag har skrivit klart nästa kapitel och är redan på nästa!
Så ni får nog 2 till idag, snart kommer 1 kapitel, sitter inte och skriver på min dator så jag måste byta till min för att fixa bilder. Men det fixar sig, ska nog byta nu direkt.

Chapter 2. - Shopping with Taylor.

Jag vaknade av en solståle i ansiktet, jag gnuggade mina ögon och satte mig upp. Jag gick in i min wic och drog på mig ett par jeansshorts och ett lila linne med volanger. Jag pyntade outfiten med smycken, sedan sminkade jag mig lätt och borstade igenom mitt hår. När jag var klar gick jag ner till köket där Tina stod och fixa kaffe och frukost. "Godmorgon Tina."
"Godmorgon."
Jag log smått åt henne och tog en tugga av min macka som hon hade fixat. Sedan tog jag en klunk av juicen. Jag slängde en snabb blick mot klockan och såg att den var 12.32, snart skulle Taytay hämta mig. Jag åt upp mackan och drack upp innan jag tog min väska och drog på mig mina skor och ett par solglasögon innan jag greppade tag om handtaget och öppnade dörren. Jag kände värmen mot min hud.
Just då så kom Taylor. Jag gick till hennes bil och hoppade in i den.
"Hej Taytay."
"Hej på dig bestie."
Vi började åka till köpcentrumet.
När vi kom dit hoppade vi ut ur bilen och papz' samlades runt oss. Varför hade vi inte våra säkerhetsvakter med oss?!
Tay låste bilen och vi klämde oss fram och bort från alla papz' trodde vi, dem följde bara efter.
Jag suckade djupt och tog Tay's hand samtidigt som vi sprang till ingången, vilket där papzen inte får vara. Säkerhetsvakterna som stod utanför hjälpte oss.
Vi gick in i köpcentrumet och vi gick direkt till en klädaffär. Jag fastnade direkt för ett par svarta skinnyjeans och ett skrikrosa pösigt linne.
Jag gick och betalade det medans jag väntade på Taylor. När hon hade hittat kläderna som hon skulle ha så betalade hon det och sedan gick vi till nästa affär.
-
Vi hade shoppat i flera timmar nu, mina fötter värkte och jag började bli sjukt hungrig.
"Tay, mina fötter gör ont, och jag är hungrig, kan vi gå och äta något?"
"Det är klart, Subway?"
Jag nickade gillandes som svar och vi började gå mot subway. Vi beställde en macka och inom kort fick vi den.
Det var en ganska ung tjej som stod i kassan och hon fick våra autografer, för att hon frågade om dem.
Vi satte oss vid ett bord och åt våra mackor.
"Imorgon är det KCA 2012, kommer du gå?"
"Ja, jag är nominerad. Du då?"
"Ja, jag ska dela ut ett pris."
Hon nickade som svar. Vi åt upp mackorna och gick ut ur subway. Jag såg Victoria Secret. Så jag tog tag i Taylors arm och drog med henne.
Vi gick in i VS och jag såg direkt ett par ljusblåa underkläder och en rosa mjukisdress jag gillade.
Jag gick och betalade det. Taylor hade också hittat kläder som hon betalade.
-
Taylor släppte av mig utanför vårat hus, jag kramade henne sedan tog jag mina påsar och gick mot vårat hus.
Jag öppnade dörren och drog av mig skorna.
"Hallå?"
"I vardagsrummet!" Ropade mamma som svar.
Jag ställde ner påsarna på golvet och gick in i vardagsrummet och sjönk ner i soffan, jag suckade lättat ut. Mina fötter värkte fortfarande.
"Har du köpt mycket?" Frågade hon och vände blicken mot mig.
"Ja, ganska."
Hon nickade och vände blicken mot tv igen.
"Var inte uppe så länge nu, pågrund av att du ska till kca imorgon."
Jag skakade på huvudet.
"Nejdå, jag ska väl sova snart ändå. Jag är helt slut efter shoppingen."
"Okej, godnatt."
"Godnatt."
Jag reste mig upp och gick mot hallen där mina påsar stod. Jag tog dem och gick upp för trappan, in i mitt rum. Jag packade upp kläderna och hängde upp dem i min wic. När jag var klar bytte jag direkt till ett par hotpants och ett ljus rosa linne. Jag gick till badrumme och borstade tänderna. När jag hade borstat klart gick jag in i sovrummet igen, jag kollade på klockan 23.00, lika bra att sova.
Jag la mig ner i sängen och blundade. Inom kort somnade jag.

Ett kapitel! Hihi. Sitter inte vid min dator så ni får bilder i kapitlet senare.
KOMMENTERA BABE'S.
"Godmorgon Tina."
"Godmorgon."
Jag log smått åt henne och tog en tugga av min macka som hon hade fixat.

GILLA PÅ FACEBOOK.

Hej, har jag skaffat en facebook sida nu, så gilla!
Länk:
https://www.facebook.com/pages/IIWYBbloggse/335470579859026

Chapter 1. - Movie time with Taytay.


"Rise and Shine!" Kvittrade mamma och drog upp persienerna så en solstråle träffade mig rakt i ansiktet. Jag suckade högt och satte mig upp.
"Godmorgon sömntuta, det finns frukost där nere och din lärare kommer snart." Ja, precis. Jag har privat lärare.
Jag nickade som svar sedan gick jag upp ur sängen och klampade med tunga steg till duschen. Duschen hostade till när jag vred på vattnet och jag började duscha. En skön värme spred sig i min kropp och jag schamponerade snabbt håret. Jag sköljde sedan ur det.
Jag virvade en handduk runt min kropp, sedan gick jag till mitt rum. Jag satte på mig ett par lila underkläder och ett par vita skinnyjeans och ett turkost pösigt linne.
Jag och Taylor hade bestämt att vi skulle kolla på film hemma hos henne, vilket jag såklart gick med på, vad slår en filmdag hos Taytay?
Jag borstade igenom mitt fuktiga hår och satte upp det i en toffs innan jag gick ner till köket där våran kock Tina stod.
"Godmorgon Tina."
"Godmorgon."
Jag och Tina hade ganska bra relation, hon var nästan som min extra mamma. Jag satte mig på stolen vid bordet och började äta på min macka som hon hade fixat.
"Rise and Shine!" Kvittrade mamma glatt och drog upp persienerna så en solstråle träffade mig rakt i ansiktet. Jag suckade högt och satte mig upp.
"Godmorgon sömntuta, det finns frukost där nere och din lärare kommer snart." Ja, precis. Jag har privat lärare.
Jag nickade som svar sedan gick jag upp ur sängen och klampade med tunga steg till duschen. Duschen hostade till när jag vred på vattnet och jag började duscha. En skön värme spred sig i min kropp och jag schamponerade snabbt håret. Jag sköljde sedan ur det.
Jag virvade en handduk runt min kropp, sedan gick jag till mitt rum. Jag satte på mig ett par lila underkläder och ett par vita skinnyjeans och ett turkost pösigt linne.
Jag och Taylor hade bestämt att vi skulle kolla på film hemma hos henne, vilket jag såklart gick med på, vad slår en filmkväll hos Taytay?
Jag borstade igenom mitt fuktiga hår och satte upp det i en toffs innan jag sminkade mig lätt. Sedan gick jag ner till köket där våran kock Tina stod.
"Godmorgon Tina."
"Godmorgon."
Jag och Tina hade ganska bra relation, hon var nästan som min extra mamma. Jag satte mig på stolen vid bordet och började äta på min macka som hon hade fixat.
Jag åt upp den och hörde hur det plingade på dörren, jag reste mig upp och gick och öppnade den. Jag möttes av min lärare, Mr.Dobrev.
"Hej, kom in."
Vi gick in till vardagsrummet och satte oss.
"Okej, vi börjar med Historian där vi slutade."
Han gav mig boken och vi började.
-
Mr.Dobrev gick hem då vi var klara och jag skulle till Taytay, klockan hade blivit ganska mycket också.
Jag drog på mig mina ljuslila korta Converse och tog bilnycklarna.
"Hejdå, mamma jag åker till Taylor nu! Hejdå Tina också!"
"Okej, hejdå!"
Jag greppade tag om handtaget och öppnade dörren och stängde den efter mig. Sedan gick jag till min Range Rover och hoppade in i den och startade.
Jag åkte mot Taylor's hus. När jag kom fram parkerade jag bilen och stängde av den, samt hoppade ur.
Jag knackade på dörren och inom kort öppnade Taytay dörren.
"Hej Taytay."
"Rach!" Vi kramades och gick sedan in. Jag drog av mig skorna.
Tumblr_lxv4re5u2a1qe8i7ko1_500_large
Vi gick in i vardagsrummet och hon hade redan tagit fram chips, popcorn och dricka. Vi satte oss i soffan.
"Vilken film ska vi se?" Frågade hon efter en stunds tystnad.
"Åh, kan vi inte kolla på någon Disneyfilm?"
"Det låter bra."
Vi startade Askungen och drog filtarna över våra kroppar.
-
Filmen tog slut och klockan började bli ganska mycket, jag sade hejdå till Taylor och sedan gick jag ut till bilen och åkte hem.
När jag hade parkerat och hoppat ur kände jag blixtrar, jag kollade bakom mig och såg massor med Papz'. Jag skyndade mig att låsa bilen och gick till huset och öppnade dörren. När jag kom innanför dörren kände jag den underbara mat lukten. Jag stängde dörren och drog av min skorna. Sedan gick jag till köket där Tina stod och dukade fram maten. Jag satte mig vid bordet, och strax efter det kom mamma in till köket.
"Hej på dig."
"Hej mamma."
Hon satte sig framför mig och log smått, jag lassade på maten på min tallrik och samma gjorde mamma efter mig.
Sedan började vi äta.
"I övermorgon är det Kids Choice Awards 2012, och du ska ge ut ett pris."
Jag nickade som svar.
"Jag och Taylor ska shoppa lite imorgon."
"Okej."
Vi åt upp maten och Tina dukade av, sedan åkte hon hem.
"Jag går och lägger mig nu, godnatt." Sa mamma.
"Godnatt."
Jag skulle nog också gå och lägga mig, jag och Taylor skulle shoppa nästan hela dagen. Jag gick upp till mitt rum och in till min Wic, där jag bytte om till ett par hotpants och ett linne.
Jag gick vidare in till badrummet och borstade tänderna. När jag var klar gick jag till mitt rum igen och la mig ner i sängen och inom kort så somnade jag.

Första kapitlet! Gillade ni det? Kommentera vad ni tycker. 

Personbeskrivning. - Feelings For Bieber.

Rachel Bennett, 17 år. Är inte direkt en vanlig tjej, man kan säga att hon är en kändis.
Hennes mamma är skådespelerska så Rachel brukar gå på galor med henne.
Rachel's mamma Clarissa fick Rachel när hon var ganska ung.
Dem flyttade från en liten stad i Canada som heter Stratford till den stora staden Los Angeles.
Hennes bästavän är den söta, snälla Taylor Swift. Dem träffades på en gala och blev vänner direkt sedan blev dem bästavänner.
Rachel hade varit bästavän med Selena Gomez, men Sel slutade höra av sig när hon blev tillsammans med Justin Bieber. Patetiskt, right?
När Selena och Justin gjorde slut ville Selena bli bästavänner igen, men Rachel sa såklart nej. Hon behövde inte Sel och hennes ego.
Rachel blev dock sur på henne och Justin. Hon litade verkligen på Sel.
Rachel och hennes mamma går på en gala, och då får hon träffa Selena och Justin. Men dem går inte tillsammans dock.
Henne's liv förändras helt.
Vill ni veta mer om Rachel och hennes "fantastiska" liv?
Rachel Bennett, 17 år. Är inte direkt en vanlig tjej, man kan säga att hon är en kändis.
Hennes mamma är skådespelerska så Rachel brukar gå på galor med henne.
Rachel's mamma Clarissa fick Rachel när hon var ganska ung.
Henne's pappa lämnade då hennes mamma.
Dem flyttade från en liten stad i Canada som heter Stratford till den stora staden Los Angeles.
Hennes bästavän är den söta, snälla Taylor Swift. Dem träffades på en gala och blev vänner direkt sedan blev dem bästavänner.
Rachel hade varit bästavän med Selena Gomez innan, men Sel slutade höra av sig när hon blev tillsammans med Justin Bieber. Patetiskt, right?
När Selena och Justin gjorde slut ville Selena bli bästavänner igen, men Rachel sa såklart nej. Hon behövde inte Sel och hennes ego.
Rachel blev dock sur på henne och Justin. Hon litade verkligen på Sel.
Rachel och hennes mamma går på en gala, och då får hon träffa Selena och Justin. Men dem går inte tillsammans dock.
Henne's liv förändras helt.
Vill ni veta mer om Rachel och hennes "fantastiska" liv?

Där har ni personbeskrivningen, låter den bra?
Kapitel 1 kommer imorgon.
Kommentera.

Information.

Hej sötnosar, jag kommer ta paus med "My World" och börja med en annan som kommer heta "Feelings For Bieber".
Jag kommer lägga ut Personbeskrivningen snart. Så håll utkik! 

NY BLOGG.

Hej, alla ni kära läsare som läste novellen på devote, (ILJB), jag kommer lägga upp den här för att jag inte är klar med den. Men ja, som ni nu fattade så har jag bytit till blogg.se , (denna).
oxox. <3