CHAPTER 10. - The Date.

Justin stannade bilen och ett leende spreds på mina läppar när jag såg vart vi var, vid sjön. Han hoppade ur bilen och inom kort öppnade han min dörr och räckte sin hand till mig. Jag tog tag i den och hoppade ur bilen. Han log ett bländande leende. Han hade lagt en filt på bryggan och det var massor med lycktor med ljus i och på filten stod det en picknikkkorg. Vi gick och satte oss på filten och började packa upp maten, och sedan började vi äta.
-
Jag suckade av mätthet.
"Åh, jag är så mätt!" Utbrast jag och la mig ner med huvudet i hans knä.
Han kollade ner på mig och log.
"Synd, då får jag den sista chokladdoppade jordgubben." Svarade han och var påväg att stoppa den i munnen men jag avbröt han.
"Vänta!"
"Vadå?"
"Dela?"
"Sure." Jag tog en bit av den och resten stoppade han i munnen, jag log stort av hur gått det smakade, dem jordgubbarna var riktigt goda och saftiga.
Han lutade sig ner mot mina läppar och kysste dem mjukt
Vi avslutade kyssen och jag log stort, samma gjorde han. Denna dejt är nog den perfektaste dejt, jag har gått på någonsin.
-
Jag kysste Justin en sista gång innan jag hoppade ur bilen. Vi sade hejdå och jag stängde bildörren, och han körde iväg. Jag öppnade dörren och gick in, lamporna var släckta överallt. Jag drog av mig stilettklacken och tog dem i handen samtidigt som jag tassade upp till mitt rum. Jag gick in i min wic och bytte om till ett par pyjamasbyxor och ett linne, sedan gick jag in i badrummet där jag tog bort sminket och borstade tänderna.
Jag gick in i sovrummet igen och la mig ner under täcken, imorgon var det måndag, men jag var ledig för att min privatlärare skulle till doktorn med sin fru. Jag suckade lyckligt ut när jag tänkte på dejten, han hade vart helt underbar. Det är han hela tiden men ändå. Jag blundade och tillslut tog drömmarnasland över.
Jag vaknade av ett par blöta läppar mot min kind, jag öppnade ögonen och såg Justin sitta med en matbricka med vofflor med jordgubbar och grädde på, samt en kopp med te. Han satte den i mitt knä. Jag klappade på platsen bredvid mig och han la sig ner där.
-
"Tack för frukosten, det var jättegott."
"Varsegod." Svarade han och kysste mig mjukt på hjässan, och så låg vi en stund, i varandras famnar.
"Justin?" Frågade jag efter en stunds tystnad.
"Ja?"
"Hur är det mellan oss? Är vi vänner med varandra och bara kysser varandra eller är vi något mer?"
"Jag vet inte.. jag vill gärna vara mer, vi kanske inte har känt varandra jätte länge, men iallafall flera veckor, och mina känslor har växt mer och mer."
"Samma med mig.. så betyder det att vi är tillsammans?"
"Om du vill."
"Såklart jag vill!"
Vi kysstes mjukt och hela min kropp värmdes upp, vi var tillsammans, jag och Justin.
Mamma kom in inrusande i rummet helt andfådd.
"Rachel! Du ska vara med i en film."

Dem är tillsammans! oh my bieber, hon ska vara med i en film, kommer det påverka deras förhållande? ;o
KOMMENTERA FÖR MER.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback